NIEUWS

Febi bilstein eerste officiële partner van Qualitygarage!!!

febi concept voorstelling AT18

Febi bilstein eerste officiële partner van Qualitygarage!!!

De LKQ stand op maandag 26/03/2018 stond in het teken van Qualitygarage. Zowel huidige leden als geïnteresseerde garagebedrijven werden geïnformeerd over de nieuwigheden inzake het Qualitygarage concept. Tijdens verschillende presentaties werden de voordelen van Qualitygarage toegelicht waaronder: Q-Lease, Q-tweedehands, Q-vervangwagen en Q-platform aan een hoge opkomst van geïnteresseerden. Ook febi bilstein werd voorgesteld als de eerste officiële partner van het Qualitygarage concept.

Met dit partnerschap biedt febi tal van exclusieve voordelen voor de Qualitygarages. Een loyaliteitsprogramma, marketing ondersteuning en service in de vorm van garantie en technische expertise worden hierbij exclusief aangeboden aan de qualitygarages.

Stijn Janssens (Business development manager febi benelux): “We wensen met onze ondersteuning specifiek de focus te leggen op het garagebedrijf beter maken. Daarom kiezen we dan ook resoluut voor kwalitatieve incentives die waarde hebben voor de Qualitygarages.”

Febi bilstein is één van de merken van de bilsteingroup (blueprint, febi Car en febi Truck). De bilsteingroup produceert en verdeelt onderdelen die de hoogste kwaliteitsgarantie bieden en is een belangrijke partner voor distributeurs, grossiers en werkplaatsen over de hele wereld. De bilsteingroup heeft meer als 60.000 producten voor personenwagens en bedrijfswagens in OE-kwaliteit.

Het garageconcept Qualitygarage dat vorige editie van AutoTechnica gelanceerd werd, telt ondertussen een 80 leden in België. De conceptmanager spreekt de ambitie duidelijk uit om aan het einde van de AutoTechnica beurs minstens 100 aangesloten garages te mogen tellen.

< TERUG NAAR OVERZICHT